ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegație din R. Moldova participă la o conferință internațională în problema transnistreană

16:06 | 29.10.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 oct. /MOLDPRES/. O delegaţie a R. Moldova condusă de viceprim-ministrul Victor Osipov participă, în zilele de 29 şi 30 octombrie, în oraşul german Rottach-Egern, la Conferinţa anuală cu tema „Măsurile de consolidare a încrederii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean”, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul pentru reintegrare.

Forumul este organizat de Misiunea OSCE în R. Moldova, împreună cu Preşedinţia OSCE şi Guvernul Germaniei.

Delegaţia Republicii Moldova la acest eveniment este formată din şefi ai grupurilor sectoriale de lucru.

Agenda Conferinţei include cîteva sesiuni tematice, cu participarea experţilor internaţionali, în cadrul cărora se discută probleme actuale, alte subiecte de interes comun, ce vizează aspecte din domeniul economiei şi comerţului, transportului, ecologiei etc.

Participanţii la lucrările conferinţei, care a devenit deja tradiţională, îşi propun identificarea unor soluţii pentru problemele stringente cu care se confruntă populaţia din regiune, precum şi promovarea măsurilor de consolidare a încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

(Editor M. Jantovan)

img15007301

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!