ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a cerut sporirea securității zborurilor spre Turcia

18:03 | 29.06.2016 Categorie: Societate

Chişinău, 29 iun. /MOLDPRES/. Premierul Pavel Filip a cerut sporirea securității zborurilor spre Turcia, în contextul atentatelor teroriste care au avut loc, în seara zilei de ieri, pe Aeroportul Internațional Ataturk din Istanbul. Declaraţia a fost făcută în cadrul şedinţei de astăzi a Cabinetului de miniştri, informează MOLDPRES.

În context, Prim-ministrul a exprimat sincere condoleanțe familiilor și apropiaților celor care și-au pierdut viața în urma celor două atacuri suicidale cu bombă.

Potrivit ultimelor informaţii ale Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, atacurile teroriste de marți noaptea s-au soldat cu 43 de decedați și rănirea a 239 de persoane. Printre victimele exploziilor din Aeroportul Ataturk din Istanbul nu se numără cetăţeni moldoveni.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

img16005258

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!