ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal a coborît pe locul 173 în topul FIFA

10:15 | 21.10.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 21 oct. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal se situează pe locul 173 în clasamentul mondial dat publicității de FIFA, relatează MOLDPRES.

Aceasta este cea mai joasă clasare a selecționatei în ultimii ani. Coborîrea în top a fost determinată de înfrîngerile suferite în partidele jucate în preliminariile Campionatului Mondial cu reprezentativele Țării Galilor, Serbiei și Irlandei.

Pe 12 noiembrie lotul național pregătit de Igor Dobrovolschi va juca la Tbilisi (Georgia) cu formația Georgiei următorul meci din cadrul turneului preliminar. Partenera de întrecere ocupă locul 122 în topul mondial.

Celelalte adversare din grupă se clasează pe următoarele locuri: Țara Galilor – 11, Austria - 30, Irlanda – 33, Serbia – 43.

Lider în ierarhia mondială este reprezentativa Argentinei, urmată de selecționatele Germaniei și Braziliei. 

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img16008330

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!