ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Delegația FMF a participat la UEFA Grow Summit

12:58 | 02.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. O delegație a Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) a participat în perioada 28 februarie – 2 martie la Tbilisi (Georgia) la lucrările primului UEFA Grow Summit, rezervat țărilor din Europa de Est, relatează MOLDPRES.

Din componența ei au făcut parte președintele FMF Pavel Cebanu, secretarul general Nicolae Cebotari, vicepreședintele Dragoș Hîncu, directorul executiv Leonid Oleinicenco, directorul tehnic Ghenadie Scurtu și viceministrul Tineretului și Sportului Ivan Florean.

În cadrul reuniunii au fost puse în discuție aspecte ce vizează dezvoltarea fotbalului cu caracter de masă, fotbalul feminin, instruirea antrenorilor în țările din Europa de Est. De asemenea, oficialii au făcut un schimb de opinii despre creșterea rolului participării în fotbal a guvernelor țărilor, altor structuri statale datorită cooperării cu forul fotbalistic european.

UEFA a fost reprezentată de Zoran Lakovic, Directorul Asociațiilor Naționale, Per Ravn Omdal, Ambasadorul Programului Grassroots, Julien Zylberstein, Specialist Juridic Superior, Noel Mooney, Managerul Proiectului GROW, Emma Sykes, Coordonator Dezvoltare Fotbal Feminin.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17001696

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!