ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Milsami a devenit din nou liderul campionatului de fotbal

09:38 | 06.03.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 mar. /MOLDPRES/. Echipa Milsami Orhei a devenit din nou liderul campionatului național de fotbal după victoria repurtată (2-0) ieri în meciul disputat cu FC Ungheni, relatează MOLDPRES.

Golurile au fost marcate de Balașov (6) și Boiciuc (66). ”A fost mult rebut tehnic în această partidă. Ea a necesitat din partea echipei concentrare maximă pe toată durata celor 90 de minute de joc. N-avem dreptul să comitem greșeli pe ultima sută de metri a campionatului”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Milsami Andrian Sosnovschi.

Partenerele de întrecere ale liderului în următoarele etape vor fi formațiile Dacia Chișinău și Sheriff Tiraspol.

Într-un alt meci din cadrul etapei a 22-a, Dacia a învins-o pe Saxan Ceadîr-Lunga cu scorul 2-0. Pentru astăzi este programată partida Academia Chișinău – Dinamo-Auto Tiraspol.

Milsami se situează pe primul loc în clasament cu 49 de puncte acumulate. Zaria ocupă locul doi cu 48 de puncte totalizate. Sheriff se află pe locul trei (47 de puncte). Dacia a adunat 41 de puncte. Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a participa în turneele europene.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17001768

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!