ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova va depune efort ca să devină eligibilă pentru programul Compact II

08:39 | 21.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei sale de lucru în SUA, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene a discutat cu Vicepreşedintele interimar al Corporaţiei Provocările Mileniului (MCC), Thomas Kelly, despre conlucrarea Guvernului Republicii Moldova cu MCC și evaluarea implementării Programului Compact I, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Ministrul Andrei Galbur a evocat determinarea autorităţilor Republicii Moldova de a depune eforturi spre îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă ai MCC în vederea obţinerii eligibilităţii pentru programul Compact II.

În acest context, Vicepreședintele MCC a mulțumit șefului diplomației moldovenești pentru prezentarea pragmatică a obiectivelor și expunerea tranșantă a așteptărilor de la partenerii strategici.

Thomas Kelly a evidenţiat sprijinul deplin al Corporației pentru realizarea priorităţilor trasate de actualul Guvern și continuarea reformelor inițiate, care pe termen lung, vor duce la atingerea obiectivelor de dezvoltare națională, asigurarea bunăstării cetățenilor și creşterea încrederii donatorilor internaționali.

img17002171

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!