ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dacia a învins liderul campionatului național de fotbal

09:08 | 06.04.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 apr. /MOLDPRES/. Echipa Dacia Chișinău a învins ieri seara, în deplasare, cu scorul 1-0, în etapa a 26-ea, liderul campionatului național de fotbal, Sheriff Tiraspol, relatează MOLDPRES.

Autorul unicului gol al partidei este Maxim Cojocaru. El s-a remarcat în minutul 74 intrînd în careul advers cu mingea la picior, driblînd doi adversari și șutînd precis pe jos, în colțul porții. Dacia nu s-a retras în apărare în acest meci, a atacat la orice ocazie ivită, expediind frecvent lovituri în direcția porții gazdelor.

În celelalte meciuri ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Saxan Ceadîr-Lunga - Speranța Nisporeni 0-1, FC Ungheni – Petrocub Hîncești 0-4, Milsami Orhei – Academia Chișinău 3-2, Zaria Bălți – Zimbru Chișinău 2-0.

Victoria repurtată de Dacia nu a influențat radical situația echipei Sheriff în clasament. Aceasta conduce cu 53 de puncte adunate, avînd și un meci-restanță. Pe locul doi se situează Milsami, care are același punctaj. Poziția a treia din top este ocupată de Zaria cu 51 de puncte totalizate și un meci-restanță. Locul patru revine Daciei (51 de puncte). Primele patru echipe clasate obțin dreptul de a participa în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17002605

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!