ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevii claselor I-XII-a au revenit din vacanța de toamnă

10:38 | 06.11.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. Elevii claselor I-XII-a au revenit astăzi din vacanța de toamnă, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful adjunct în Direcția învățământ preuniversitar a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Mariana Goraș, a specificat că în acest an elevii din clasele primare, gimnaziale şi liceale au mers în vacanță concomitent și pentru aceeași perioadă.

„În vacanța de toamnă au ieșit peste 330 mii de elevi. De astăzi, aceștia au revenit la studii. Conform informațiilor toate instituțiile de învățământ activează în regim normal”, a spus Goraș.

Durata și perioada vacanţelor elevilor în anul de studii 2017-2018 a fost stabilită prin ordinul Ministerului Educaţiei, Culturii și Cercetării.

Vacanţa următoare va fi cea de iarnă, care va dura două săptămâni, de la 23 decembrie până la 8 ianuarie. După aceasta va urma vacanța de primăvară, care va fi între 8 și 11 martie; cea de Paști – în zilele de 7-16 aprilie și cea de vară – în perioada 1 iunie-31 august.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

img17008698

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!