ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Japonia, o mașină a intrat într-un grup de copii

08:44 | 13.06.2019 Categorie: Externe

Tokyo, 13 iun. /MOLDPRES/. O mașină a intrat în Japonia într-un grup de copii. Ca rezultat, două fete în vârstă de cinci și șase au fost rănite. Conform datelor preliminare, un copil a fost diagnosticat cu o fractură a umărului, informează MOLDPRES.

Incidentul a avut loc joi, 13 iunie, în orașul Nishinomiya (prefectura Hyogo) la ora locală 10.00. Copiii, însoțiți de educator, se plimbau, potrivit postului NHK.

Polițiștii au stabilit că o femeie, în vârstă de 69 de ani, conducea mașina. Aceasta a fost reținută. Forțele de ordine cercetează circumstanțele incidentului.

În luna mai curent, un incident similar a avut loc în orașul Otsu, prefectura Shiga. Atunci, o mașină a intrat într-un grup de copii de vârstă preșcolară. Ca urmare, un băiat și o fată au murit. Treisprezece copii și un îngrijitor au fost spitalizați, unii în stare gravă.

img19004530

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!