ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În unele puncte de trecere a frontierei este înregistrat trafic intensiv

09:36 | 24.08.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. În trei puncte de trecere a frontierei a fost înregistrat în dimineața zilei de sâmbătă, 24 august, flux majorat al unităților de transport, iar ca rezultat, timpul de așteptare a crescut și circulația a devenit anevoioasă, transmite MOLDPRES. 

Potrivit Poliției de Frontieră, de la ora 03.30, pe sensul de ieșire din țară au început să crească timpii de așteptare în punctul de trecere comun Palanca. Către ora 08.30 se menținea trafic intensiv și un flux continuu de mijloace de transport. 

Totodată, trafic intensiv este în punctul de trecere Tudora. Rândul format la intrarea în Ucraina, din punctul de trecere ucrainean Starokazacie, se întinde pe partea moldovenească. Astfel că circulația prin acest PTF este anevoioasă.

În punctul de trecere Criva-Mamaliga, circa o sută de mijloace de transport au format coadă pentru a ieși din țară. La linia de control a fost suplimentat numărul de angajați, dar și în ajutor au intervenit polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord. La ora actuală, rândul a fost redus la 30 de mașini și timpul de așteptare nu depășește 30 de minute. 

Responsabilii au anunțat că în următoarele zile, la frontieră vor fi suplimentate activitățile ordinare de control, iar polițiștii de frontieră vor activa la capacitate maximă,  întrucât se preconizează ca în unele puncte de trecere, numărul de traversări să crească. 

Totodată, Serviciul Vamal a precizat că în minivacanța de patru zile oferită bugetarilor înainte de Ziua Independenței, toate posturile vamale vor activa fără întreruperi, totodată fiind suplinite cu personal cele mai tranzitate posturi de frontieră, pentru a gestiona rapid fluxul mare de călători.

img19006679

img19006679

img19006679

img19006679

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!