ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O delegație a Adunării Federale a Rusiei efectuează o vizită in R. Moldova

18:46 | 24.08.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 aug. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut sâmbătă, 24 august, o întrevedere cu vicepreședintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Rusiei Galina Karelova și membru al comitetului pentru politici sociale al Consiliului Federației al Adunării Federale a Rusiei, membru al comisiei interparlamentare pentru cooperare dintre Parlamentele Rusiei și Moldovei, Victor Abramov, informează MOLPRES.

Potrivit Direcției generală comunicare și relații publice a Parlamentului, demnitarii din Federația Rusă se află la Chișinău pentru a participa la manifestațiile organizate cu prilejul a 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism.

Părțile au discutat despre oportunitățile de impulsionare a relațiilor interparlamentare și promovarea unor proiecte, inclusiv la nivel de regiuni, în beneficiul locuitorilor celor două țări.

La întrevedere au participat vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban și Tatiana Cunețchi, președintele grupului de prietenie cu Consiliul Federal al Federației Ruse.

img19006694

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!