ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Republicii Moldova a conferit distincții de stat

14:57 | 17.10.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/. În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decret prezidențial, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit circa 80 de cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: profesori, militari, medici, oameni de artă, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru. Distincțiile au fost acordate pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite deosebite față de stat, înalt profesionalism, muncă îndelungată și prodigioasă în diverse domenii.

Președintele țării a exprimat tuturor respect și gratitudine pentru munca asiduă şi răbdarea de care dau dovadă zi de zi, activând, în mare parte, în condiții dificile. Totodată, șeful statului le-a dorit succes și performanțe remarcabile în continuare.

img19008267

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!