ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Persoanele care au făcut pneumofibroză după COVID-19 pot beneficia de reabilitare medicală

10:40 | 21.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 iul. /MOLDPRES/. Casa Națională de Asigurări Sociale /CNAS/ a anunțat astăzi că persoanele care au pneumofibroze, drept consecință a COVID-19, pot beneficia de bilete de tratament sanatorial, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAS, biletele vor fi oferite fără rând, chiar dacă persoana a mai beneficiat recent de tratament la sanatoriu. Biletele de tratament sanatorial pot fi primite în baza trimiterii-extras (Formular nr.027/e) din fişa medicală a bolnavului de staţionar (Formular nr.003/e-2012) sau fişa medicală a bolnavului de ambulator (Formular nr.025/e).

Persoanele pot să se adreseze pentru primirea biletului la CNAS sau la Casa Teritorială de Asigurări Sociale de la locul de domiciliu.

Persoanele asigurate se pot adresa la locul de muncă de bază.

img21005250

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!