ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ilan Shor şi-a anunţat candidatura pentru primăria Orhei

14:58 | 14.05.2015 Categorie: Politică

Chişinău, 14 mai. /MOLDPRES/. Businessmanul Ilan Shor a dezminţit astăzi zvonurile, precum că s-ar pregăti să plece din ţară.  Într-o decraraţie, remisă AIS MOLDPRES,  Shor afirmă că celor, care striga ca va fugi din tara, “le declar:  «Nici sa nu sperati!». 

Potrivit businessmanului, el a luat decizia sa candideze la funcţia de primar al oraşului Orhei.  “Într-o singură zi am adunat numărul necesar de semnături pentru a candida independent. Pentru realizarea planului ambiţios, pe care mi l-am propus, am nevoie de o echipa în consiliul orăşănesc. De aceea, îmi înaintez candidatura ,la postul de primar,  din partea partidului «Ravnopravie»”,  anunţă Shor.   

El mai afirmă că Orheiul este oraşul său,  inclusiv pentru că în localitatea respectivă au locuit rudele lui. De asemenea din Orhei este şi echipa sa, “Milsami”, care în doar 5 ani a devenit lider al fotbalului moldovenesc.   

“Vin des la Orhei şi nu am avut cum sa nu văd multiplele probleme, în care stagnează oraşul. Ceea ce vedeam, de fiecare data îmi provoca dorinţa, dar şi o mulţime de idei, cum aşi putea să schimb situatia. Nu-mi doresc postul de primar pentru profit. Voi veni ca să investesc în oraşul Orhei”, se mai spune în declaraţia remisă. 

img15003201

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!