ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 600 de pasageri din Japonia au rămas blocaţi peste noapte într-un tren din cauza ninsorilor

09:46 | 12.01.2018 Categorie: Externe

Tokyo, 12 ian. /MOLDPRES/. Circa 600 de pasageri au rămas blocaţi peste noapte într-un tren pe coasta Mării Japoniei, după ce o furtună de zăpadă a adus ninsori abundente în regiune, a informat presa locală vineri, citată de DPA, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

O persoană a fost dusă la spital şi patru au fost luate, după ce au acuzat că li s-a făcut rău, din trenul cu patru vagoane, blocat între staţiile Tokoji şi Obiori din prefectura Niigata de joi seara, a raportat postul NHK.

Operatorul feroviar a oferit hrană şi băuturi pasagerilor blocaţi în primele ore ale zilei de vineri, a adăugat NHK.

Potrivit operatorului, pe moment nu este sigur când va fi reluat serviciul feroviar, însă operaţiunile de deszăpezire sunt în curs de desfăşurare.

Furtuna a adus căderi masive de zăpadă în multe părţi ale Japoniei, iar autorităţile au avertizat locuitorii cu privire la producerea condiţiilor de viscol, întreruperea traficului şi riscul de avalanşe.

(Editor A. Răileanu)

img18000207

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!