ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O aeronavă Air Moldova s-a întors din zbor din cauza unei fisuri în parbriz

14:10 | 12.01.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. O aeronavă Air Moldova, de pe cursa Chișinău-Verona, s-a întors din zbor, după ce a fost depistată o fisură în parbriz. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene de stat „Air Moldova”, Dumitru Niculăiță, a specificat că în timpul zborului piloții au observat fisura și au luat decizia să revină pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

„Aeronava s-a întors pe aeroport în siguranță și nu au existat probleme în timpul zborului. După aterizare, pasagerii au fost îmbarcați într-o altă aeronavă și au plecat spre Verona”, a spus Niculăiță.

În acest caz a fost inițiată o anchetă.

Compania aeriană de stat „Air Moldova” este lider pe piaţa autohtonă a transporturilor aeriene şi unul dintre cele mai recunoscute brand-uri moldoveneşti. Aceasta a înregistrat o creştere de peste 20% a traficului în anul 2017 faţă de 2016, transportând peste 1 mln 130 mii de pasageri. Air Moldova operează zboruri directe spre 30 de destinaţii din Europa si Asia.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18000224

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!