ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parcul Valea Trandafirilor din capitală va fi reamenajat

10:44 | 12.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mar. /MOLDPRES/. Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei va fi reamenajat în următoarele trei luni, potrivit unei decizii a autorităților municipiului Chișinău, relatează MOLDPRES.

În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei capitalei, primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a specificat că lucrările vor fi finalizate până la începutul lunii iunie.

„Urmează a fi reabilitate aleile pietonale, amenajate piste pentru bicicliști și realizate lucrări de iluminare. Cei de la Întreprinderea Municipală „EXDRUPO” pot deja să intervină pentru a reface stratul de asfalt. În paralel, și cei de la spații verzi se pot ocupa de amenajarea aranjamentelor florale”, a spus Silvia Radu.

Lucrările de renovare vor costa 13,7 mln de lei, iar licitația pentru instalațiile de iluminat urmează să fie lansată în această săptămână.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18001937

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!