ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe curse aeriene au fost reținute din cauza ninsorilor

10:51 | 18.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 18 mar. /MOLDPRES/. Mai multe curse aeriene de pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost reținute astăzi din cauza ninsorilor puternice, relatează MOLDPRES.

Serviciul informaţii al Aeroportului a precizat pentru agenție că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, sunt înregistrate întârzieri la sosiri și plecări.

Potrivit datelor, există reţineri la decolarea unei curse spre Veneția, Italia.

În acelaşi timp, există întârzieri de aproape o oră la aterizarea unei curse din Berlin, Germania.

Totodată, reprezentanți ai aeroportului au precizat că, până în prezent, nu a fost anulată nici o cursă. „Deocamdată, alte rețineri sau anulări nu sunt programate”, a spus sursa.

Solicitați de MOLDPRES, reprezentanții Gărilor Auto Nord, Centru și Sud din capitală au menționat că, actualmente, toate cursele circulă în regim normal și nu există sistări sau rețineri. Totodată, sursele au remarcat că, „pe parcursul zilei, pot apărea schimbări din cauza condițiilor meteo nefavorabile”.  

Administraţia de Stat a Drumurilor a anunțat în această dimineață că toate traseele din țară au fost curățate pe parcursul nopții, iar în prezent acestea sunt accesibile și practicabile. De asemenea, sectoarele periculoase sunt monitorizate în permanență și după necesitate se intervine.

Meteorologii au anunţat Cod Galben de ninsori, polei, vânt și valuri de frig. Avertizarea este valabilă pentru perioada 17-22 martie.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img18002150

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!