ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipele Zimbru și Milsami vor juca în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal

08:21 | 10.05.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 10 mai. /MOLDPRES/. Echipele Zimbru Chișinău și Milsami Orhei s-au calificat ieri în finala Cupei Moldovei Orange la fotbal, ediția 2017-2018, relatează MOLDPRES.

Ambele s-au calificat în urma unor meciuri tensionante, dramatice, în timp suplimentar, după executarea loviturilor de departajare. Partida Zimbru – Dinamo-Auto Tiraspol s-a încheiat în timpul regulamentar nedecis (0-0). În cele două reprize suplimentare dictate scorul de asemenea nu a fost deschis. Au urmat loviturile de departajare în care ”zimbrii” s-au dovedit a fi mai buni cu scorul  5-4.

Antrenorul formației Dinamo-Auto, Igor Dobrovolschi a fost, ca de obicei, succint. ”Totu-i simplu. Dacă vrei să învingi – trebuie să marchezi. Am pierdut”, a spus el. Antrenorul ”zimbrilor”, Vladimir Aga a remarcat că în ajun a fost acordată atenție la antrenamente și loviturilor de la 11 metri. ”A fost un meci dificil. Am luptat cu o echipă puternică. La antrenamentele din ajun am acordat multă atenție și executării loviturilor de departajare. Am învins și cu ajutorul lui Dumnezeu”, a spus el.

Milsami a promovat în finală în defavoarea formației Petrocub Hâncești. A învins-o în ultimul minut (120) al timpului suplimentar. În timpul regulamentar (90 de minute) scorul a fost egal, 1-1. Bugaiov a deschis scorul în minutul 13. Ambros a egalat în minutul 19 din lovitură de la 11 metri. Antoniuc a pus punctul pe ”i” în minutul 120. ”Am comis prea multe greșeli. Este greu să-ți revii după asemenea partide”, a subliniat la conferința de presă antrenorul hânceștenilor Lilian Popescu. ”Este bine că am reușit să evităm loviturile de departajare”, a notat Veaceslav Rusnac, antrenorul echipei orheiene.

Finala se va desfășura pe 23 mai la stadionul ”Zimbru”.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18003781

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!