ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două străzi din Chișinău vor fi reparate capital

15:10 | 25.07.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 25 iul. /MOLDPRES/. Două străzi din Chișinău urmează a fi reparate capital. Acestea sunt: 31 August 1989 și Tighina. Lucrările de reabilitare vor viza în prima fază schimbarea rețelelor de apeduct şi canalizare, a rețelelor electrice, telefonice și termice. De asemenea, vor fi reconstruite integral semafoarele, informează MOLDPRES.

Primăria Municipiului Chișinău a mai anunțat că pe parcursul anului curent vor fi reabilitate aleile pietonale și iluminatul public din Parcul „Valea Trandafirilor". Totodată, trecerea pietonală subterană din preajma Spitalului Clinic Municipal nr. 1 va fi reparată capital.

Municipalitatea și-a mai propus să cumpere 10 autospeciale multifuncţionale, care vor fi utilizate pentru  lucrări de întreţinere a drumurilor în timpul iernii.

Banii necesari pentru implementarea acestor proiecte sunt prevăzuți în bugetul municipal pentru anul 2018. 

(Reporter N. Sandu, editor L. Alcază)

img18006558

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!