ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe curse aeriene au fost anulate sau reținute

12:27 | 07.01.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 7 ian. /MOLDPRES/. Mai multe curse aeriene au fost anulate sau reținute astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău, informează MOLDPRES. 

Astfel, zborul din dimineața zilei de astăzi, la ora 09.40 spre Istanbul, Turcia a fost anulat. Totodată, responsabilii estimează că o altă cursă spre aceeași destinație cu ora plecării 13.35 din Chișinău, va putea decola abia la ora 17.20.

O altă cursă dinspre Istanbul, cu care pasagerii urmau să ajungă astăzi la Chișinău la ora 08.45, a fost anulată. Și călătorii ce urmau să sosească din Istanbul la Chișinău la ora 17.30, ar putea ateriza pe aeroportul din capitală abia la ora 20.20.

Și cursa dinspre Geneva se va reține cu câteva ore. Astfel, se estimează că persoanele vor ajunge la destinație abia la ora 16.30, cu patru ore mai târziu decât era programat.

Presa străină a scris astăzi că ninsorile abundente din nord-vestul Turciei au provocat întârzieri și anulări ale unor zboruri în Istanbul.

img19000114

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!