ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe instituții din capitală au fost reconectate la căldură

11:44 | 18.04.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. Mai multe școli, grădinițe și spitale din capitală au fost reconectate la căldură, după ce în ultimele zile temperatura aerului a scăzut, informează MOLDPRES.

Șeful Serviciului comunicare al Termoelectrica S.A., Elena Junghina, a precizat pentru agenție că, în total, au fost reconectate la căldură circa 300 de obiective din capitală, inclusiv 129 de grădinițe, 52 de școli, 20 de spitale și 40 de agenți economici. Totodată, gestionarii a peste 50 de blocuri au solicitat reconectarea la agentul termic.

Sezonul de încălzire 2018–2019 pentru consumatori fondului locativ din Chișinău s-a încheiat la 9 aprilie curent, după ce primarul general interimar al capitalei Ruslan Codreanu a semnat o dispoziție în acest sens. 

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în următoarele zile vor fi înregistrate temperaturi de + 8 - +13 grade Celsius pe timp de zi, iar noaptea valorile termice vor varia între +2 - +6 grade.

img19003076

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!