ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii prognozează vreme instabilă de Blajini

14:09 | 03.05.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mai. /MOLDPRES/. La sfârșitul acestei săptămâni, meteorologii prognozează vreme frumoasă și temperaturi ridicate. Totodată, în prima zi a săptămânii viitoare va ploua în toată țara, iar temperaturile vor scădea, transmite MOLDPRES. 

Sâmbătă și duminică, în nordul țării termometrele vor indica ziua cel mult +23 de grade Celsius, iar noaptea vor fi +7 - +11 grade. În centru, se vor înregistra temperaturi de până la +24 de grade pe timp de zi și de până la +12 noaptea. Cel mai cald va fi în sudul țării, acolo unde sunt prognozate maxime de până la +25 grade Celsius.

Totodată, în prima zi a săptămânii viitoare temperaturile vor scădea cu câteva grade și vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice.

img19003455

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!