ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi şefi de direcţie din Primăria capitalei şi-au dat demisia în această săptămână

10:30 | 25.01.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Şeful Direcției generale transport public din cadrul Primăriei Chișinău, Adrian Boldurescu, și-a dat demisia. O dispoziție în acest sens a fost semnată vineri, 24 ianuarie, de primarul general al municipiului Chişinău, Ion Ceban, transmite MOLDPRES.

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcții, în locul lui Boldurescu a fost numit Lilian Copaci, șef al Direcției management în transport din cadrul Direcției generale transport public și căi de comunicaţie.

Adrian Boldurescu va beneficia de concediu plătit pentru 171 de zile nefolosite și o indemnizație de 15% din valoarea salariului, indică surse de la Primăria capitalei.

Tot în această săptămână şi-a dat demisia şi şefa Direcţiei generale educație, tineret și sport, Rodica Guţu, precum şi cei doi adjuncţi ai săi. Noul şef-adjunct al instituţiei este Andrei Pavaloi, care din 2017 este șef la Direcția educație, tineret și sport, sectorul Râșcani. 

img20000646

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!