ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii Chișinăului pot sesiza on-line problemele din oraș

10:13 | 03.03.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Locuitorii municipiului Chișinău pot sesiza on-line problemele apărute în oraș. Portalul eu.chisinau.md a devenit de astăzi funcțional, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat, pe rețelele de socializare, că portalul eu.chisinau.md a devenit funcțional, iar locuitorii municipiului pot semnala on-line problemele existente. Prin această metodă virtuală de semnalizare a neregulilor, municipalitatea dorește să intervină mai rapid şi să rezolve într-un termen restrâns problemele din comunitate.

Platforma on-line cuprinde categorii care țin de semnalizarea neregulilor în domeniile: iluminat public, semafoare şi salubrizare, comerț neautorizat, construcții neautorizate, drumuri, gropi și semne rutiere, maidanezi şi parcuri, scuaruri și spații verzi.

În același timp, portalul prezintă şi domeniile de intervenție a serviciilor municipale responsabile, numărul sesizărilor la care se lucrează, precum şi cazurile soluţionate.

img20001849

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!