ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Instituțiile de învățământ din Chișinău ar putea să își suspende activitatea

14:07 | 10.03.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 10 mar. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat marți o decizie prin care solicită primăriei închiderea școlilor și grădinițelor din municipiu, transmite MOLDPRES.

În contextul prevenirii infecției cu virusul Covid-19, consilierii municipali au solicitat primarului Ion Ceban sistarea, începând din 11 martie, pentru două săptămâni, a activității instituțiilor de învățământ din municipiu.

De asemenea, CMC a votat o decizie prin care i-a solicitat lui Ceban să identifice surse financiare pentru dotarea cu consumabile, în scopul de a face față epidemiei. 

Anterior autoritățile au decis să nu suspende, deocamdată, activitatea instituțiilor de învățământ din Republica Moldova. Decizia a fost luată în ședința Comisiei extraordinare de sănătate publică. 

img20002089

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!