ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ședințele operative săptămânale ale Primăriei Chișinău se vor desfășura on-line

10:39 | 16.03.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 16 mar. /MOLDPRES/. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a amânat luni ședința operativă săptămânală a serviciilor municipale și a declarat că acestea se vor desfășura on-line, transmite MOLDPRES.

Într-o conferință de presă dedicată acțiunilor de prevenire întreprinse de primărie pentru prevenirea infecţiei prin COVID-19, Ion Ceban a declarat că a redus întâlnirile de orice fel și a amânat ședința operativă a serviciilor primăriei. “Vom realiza ședințe on-line cu responsabilii de la primărie, de asemenea am creat o celulă de criză în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială pentru acordarea sprijinului la domiciliu persoanelor în vârstă și singure”, a spus sursa citată.

În același timp, Ceban a declarat că începând de astăzi, 16 martie, în  va fi lansată o platformă de voluntariat pentru ajutorarea persoanelor în vârstă ori cu nevoi speciale. "Toţi voluntarii care doresc să ajute persoanele în vârstă sau cu nevoi speciale să îşi coordoneze activităţile cu direcţiile teritoriale asistenţă socială", a spus edilul.

De asemenea, primarul a anunțat că în sprijinul agenților economici care și-au manifestat dorința de a dona  bani pentru a ajuta în combaterea răspândirii cu Covid-19, Primăria Chișinău va deschide mai multe conturi bancare.

img20002323

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!