ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Activitatea transportului public în municipiul Chișinău a revenit la regimul obișnuit

10:13 | 16.06.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 16 iun. /MOLDPRES/. Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău s-a întrunit astăzi, 16 iunie, pentru a revoca decizia luată în data de 14 iunie prin care aplica restricții de circulație transportului public municipal. Astfel, în urma ședinței, troleibuzele și autobuzele din municipiu circulă în regim obișnuit, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a anunțat că, în urma restricționării transportului public municipal, responsabilii Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie au observat aglomerări în stațiile de autobuz și în mijloacele de transport, fapt care contravine măsurilor de profilaxie luate împotriva COVID-19. Analizând situația creată, Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău și-au revocat decizia luată în 14 iunie.

Potrivit edilului, transportul în comun al municipalității va circula în regim obișnuit pe tot parcursul zilei, urmând ca în zilele de odihnă să fie supus unor restricții.

img20004819

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!