ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zonele centrale și ultracentrale ale Chișinăului nu se vor mai construi stații de alimentare cu combustibil

10:21 | 10.07.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 10 iul. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău nu va mai admite construcția stațiilor de alimentare cu combustibil în zonele centrale și ultracentrale ale orașului, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Victor Chironda a declarat astăzi, 10 iulie, că pe teritoriul orașului Chișinău sunt 40 de stații de alimentare cu combustibil, un număr mult prea mare pentru suprafața și numărul de locuitori ai orașului.

Chironda a spus că va sprijini inițiativa consilierilor municipali potrivit căreia construcția staților de alimentare se va admite doar în zonele industriale. „Acest lucru va reduce din noxele degajate în Chișinău și va contribui la ecologia orașului”, a spus Chironda.

Pe teritoriul orașului Chișinău și al localităților suburbane sunt amplasate 235 de stații de alimentare cu combustibil.

img20005564

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!