ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În weekend se aşteaptă vreme moderată şi ploi la centru şi nord

15:50 | 17.07.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 17 iul. /MOLDPRES/. Valori termice temperate pentru mijloc de vară şi ploi cu descărcări electrice în regiunile de centru şi nord prognozează Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) pentru acest sfârşit de săptămână, transmite MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă şi duminică, 18-19 iulie, pe întreg teritoriul ţării se aşteaptă temperaturi diurne ce vor oscila între 25-30 de grade Celsius. Noaptea, valorile termice se vor încadra între 13-19 grade.

În ultima zi din weekend sunt posibile ploi cu descărcări electrice, dar numai pentru zonele din centrul şi nordul ţării. În rest, vom avea parte de vreme caldă şi însorită, cu cer variabil, fără excese meteorologice sau hidrologice, după ce astăzi SHS a ridicat Codul Galben de ieşire a apei în luncă.

Conform Serviciului Hidrometeorologic, următoarea săptămână va începe cu aceleaşi tendinţe termice şi cu ploi în toată ţara.

img20005777

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!