ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Staff-ul candidatului la prezidențiale, Igor Dodon, propune ca dezbaterile electorale să aibă loc pe teren neutru

10:37 | 04.11.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 4 nov. /MOLDPRES/. Staff-ul candidatului independent, Igor Dodon, a lansat astăzi o propunere către candidatul PAS, Maia Sandu, de a organiza două dezbateri mari pe teren neutru, printre care una la televiziunea publică, iar cea de-a doua la Academia de Studii Economice din Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, Igor Dodon a primit zeci de invitații la dezbateri TV și radio pentru turul doi. „De aceea, venim cu propuneri care să asigure organizarea unor dezbateri care să acopere o audiență cât mai largă, dar în același timp să respecte dreptul tuturor instituțiilor media de a transmite aceste dezbateri. Astfel, propunem ca o dezbatere să aibă loc la televiziunea publică, radiodifuzor cu acoperire națională. Însă, pentru a da posibilitatea și posturilor tv private să participe la o dezbatere, propunem organizarea celei de-a doua dezbatere pe un teren neutru, de exemplu Academia de Studii Economice din Moldova”, se arată în comunicatul emis de staff.

Conform surse citate, dezbaterile ar putea fi moderate de doi analiști independenți.

foto: tvrmoldova.md

img20008729

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!