ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu l-a numit premier interimar pe Aureliu Ciocoi

13:41 | 31.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 31 dec. /MOLDPRES/.Azi am semnat decretul de numire în calitate de premier interimar a domnului Aureliu Ciocoi, ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe și Integrării Europene. Anunțul a fost făcut de președintele R. Moldova, Maia Sandu pe pagina oficială a Președinției, comunică MOLDPRES.

“În condițiile în care premierul demisionar Ion Chicu a refuzat să asigure interimatul, până la numirea unui nou Guvern, Președintele, conform Constituției, numește premierul interimar, în mod obligatoriu, din rândul miniștrilor. Azi am semnat decretul de numire în calitate de premier interimar a domnului Aureliu Ciocoi, ministrul în exercițiu al Afacerilor Externe și Integrării Europene”, a scris Maia Sandu.

Astăzi în cadrul unei conferințe Ion Chicu, a anunțat că interimatul funcției de premier până la numirea altui interimar urma să fie asigurat de Vicepremierul pentru reintegrare, Olga Cebotari.

 

foto: moldpres.md

img20010401

img20010401

img20010401

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!