ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Radu Albot a câștigat prima rundă de dublu la competiția Australian Open

09:48 | 10.02.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 10 feb. /MOLDPRES/. Jucătorul moldovean de tenis, Radu Albot, a câștigat prima rundă de dublu la competiția Australian Open, transmite MOLDPRES.

Sportivul moldovean a jucat împreună cu britanicul Daniel Evans împotriva argentinianului Andres Molteni și a polonezului Hugo Nisa. Tandemul condus de Albot a câștigat în două runde, 6-2, 6-3. Meciul a durat o oră și șase minute.

Anterior, jucătorul moldovean a făcut senzație, învingându-l pe spaniolul Roberto Bautista Agut, care se află pe locul 13 în ierarhia mondială a jucătorilor de tenis.

În următoarea rundă a turneului de tenis care se desfășoară în Australia, Radu Albot va juca împotriva lui Christopher O'Connell.

foto: olympic.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!