ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Legislativul se întrunește joi în ședință

17:03 | 17.03.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Biroul permanent al Parlamentului s-a întrunit astăzi în ședință, în cadrul căreia a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru 18-19 martie curent, comunică MOLDPRES.

Astfel, în ședința de mâine, deputații vor examina mai multe proiecte de legi și hotărâri, inclusiv proiectul de Hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului, proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cu privire la veterani, proiectul de modificare a Codului navigației maritime, proiectul de modificare și completare a Legii privind piața produselor petroliere, mai multe proiecte care vizează modificarea Legii privind finanțele publice etc.

Vineri, 19 martie, este planificată prezentarea rapoartelor Curții de Conturi asupra administrării și întrebuințării resurselor financiare publice și privind activitatea Curții pentru 2019.

foto: Parlament

img21002039

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!