ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lucrările de aplicare a marcajelor pe străzile capitalei vor întârzia

11:12 | 29.03.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Lucrările de aplicare a marcajelor pe străzile municipiului Chișinău întârzie din cauza stării precare a drumurilor, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale transport public, Vitalie Mihalache, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipiului Chișinău, că nu se pot aplica marcajele stradale deoarece acest lucru se face doar după plombarea cu asfalt fierbinte a acestora. "Nu are sens să se aplice în acest moment marcajul, deoarece acesta se va exfolia", a menționat Mihalache.

Potrivit oficialului, marcajul stradal va fi aplicat pe străzile a căror stare permite acest lucru. Pe data de 8 aprilie, Direcția transport public va prezenta un plan cu privire la intervențiile în oraș, atât cele realizate deja, cât și cele planificate.

Conform informațiilor prezentate în cadrul ședinței serviciilor municipale de astăzi, în această săptămână producătorii de asfalt vor putea participa la licitația organizată de Î.M. "Exdrupo" pentru achiziționarea asfaltului fierbinte. Participarea producătorilor de asfalt la licitația publică va avea loc după publicarea noilor norme de fabricare a mixturilor asfaltice fierbinți. 

foto: autoblog.md

img21002354

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!