ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova a obținut o medalie de bronz la Campionatul European de Lupte

10:15 | 23.04.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Republica Moldova participă la Campionatul European de Lupte, care se desfășoară în perioada 19-25 aprilie în capitala Poloniei, Varșovia. Țara noastră este reprezentată la competiția internațională de loturile naționale de lupte libere, lupte greco-romane și lupte feminine, pentru moment obținând deja o medalie de bronz, transmite MOLDPRES.

Primii în concurs au evoluat membrii echipei de lupte libere. Sportivul Maxim Saculțan, 65 kg, a cucerit medalia de bronz. Mihail Sava, 70 kg, și Valentin Borzin, 74 kg, s-au clasat pe locul V.

De asemenea, Emilia Cîrîcu-Budeanu va lupta în finala mică a categoriei de greutate 50 kg, Anastasia Nichita, de asemenea, va lupta în finala mică a categoriei de greutate, 59 kg.

foto: MECC

img21003014

img21003014

img21003014

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!