ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termenul pentru depunerea declarației pe venit de către cetăţeni expiră la 30 aprilie

10:30 | 26.04.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a atenționat că au mai rămas cinci zile până la expirarea termenului-limită de depunere de către persoanele fizice-cetățeni a Declarației cu privire la impozitul pe venit (Forma CET18) pentru anul 2020, transmite MOLDPRES.

Fiscul a reamintit că termenul limită este data 30 aprilie 2021, iar Declarația poate fi completată și prezentată de către persoana fizică în mod electronic, precum  și prezentându-se la orice subdiviziune teritorială a Serviciului Fiscal de Stat.

„În contextul facilitării depunerii Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice-cetățeni, toate Direcțiile deservire fiscală din țară activează cu un regim special. Angajații din cadrul Direcțiilor deservire fiscală activează, în perioada 26-30 aprilie 2021, între orele 7:30 – 18:00”, indică SFS.

foto: SFS

img21003077

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!