ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Ambasada țării noastre în Israel a venit cu recomandări pentru cetățenii moldoveni

10:19 | 12.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 mai. /MOLDPRES/. Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu recomandări pentru  cetățenii moldoveni după bombardamentele masive ale orașelor israeliene, care au avut loc pe parcursul zilei de ieri și în dimineața zilei de astăzi, comunică MOLDPRES.

Ambasada recomandă cetățenilor moldoveni aflați pe teritoriul Israelului abținerea de la aflarea în locuri publice, părăsirea domiciliului doar în cazuri stringente și utilizarea adăposturilor antirachetă în cazul reluării bombardamentelor.

De asemenea, Ambasada este în contact permanent cu autoritățile israeliene și informează că, la momentul de față, nu există informații despre cetățeni ai Republicii Moldova, care ar fi avut de suferit de pe urma bombardamentelor.

Autoritățile au anunțat starea de urgență în materie de securitate, în anumite localități, unde este impus un regim special de activitate. Activitatea Aeroportului Internațional Ben Gurion a fost reluată după o pauză, fiind operate zborurile programate anterior. 

Ambasada activează în regim normal, iar pentru întrebări cetățenii pot suna la numărul: 037770544.

foto: apnews.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!