ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe teritoriul municipiului Chișinău vor circula două centre mobile de vaccinare

09:03 | 24.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău organizează două puncte mobile pentru vaccinarea anticovid, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale, că autoritățile locale vor echipa un troleibuz și un autobuz drept centre mobile de vaccinare. “Miercuri, 26 mai, vom lansa din Piața Marii Adunări Naționale un troleibuz și un autobus drept centre mobile de vaccinare. Troleibuzul va fi destinat vaccinării locuitorilor care au domiciliul în Chișinău, autobuzul se va deplasa în suburbii”, a spus Ceban.

În același timp, edilul capitalei a declarat că, în municipiul Chișinău, numărul persoanelor vaccinate este modest. Potrivit șefului Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, în Chișinău au fost vaccinate cu prima doză 70 102 persoane și doar 7350 au primit rapelul.

img21003684

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!