ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Termoelectrica a lansat campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

12:27 | 26.05.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Consumatorii care nu au datorii la energia termică vor beneficia și în acest an de servicii gratuite de mentenanță a sistemului de termoficare din interiorul blocului. Pentru aceasta, întreprinderea Termoelectrica SA a lansat campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, ediția anului 2021, transmite MOLDPRES.

„Sunt invitați să se înscrie în campanie toți administratorii de blocuri care nu înregistrează datorii la încălzire și apă caldă. Cererile pot fi scrise în formă liberă și transmise pe e-mail. Termenul de participare: 31 august 2021”, indică un comunicat al întreprinderii.

Serviciile de spălare hidropneumatică și testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate, de regulă, de către agenții economici licențiați în acest domeniu și pot costa până la patru mii de lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

Anul trecut, 20 de clădiri au beneficiat de lucrări gratuite de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare.

foto: Termoelectrica 

img21003761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!