ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

A început cea de a XIX-a ediție a Târgului on-line al locurilor de muncă

09:53 | 08.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 iun. /MOLDPRES/. Peste 130 de companii care participă la cea de a XIX-a ediție a Târgului on-line „Locuri de muncă în Moldova”, au pus la dispoziție peste 2000 de oferte de muncă, transmite MOLDPRES.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează că în perioada 07-17 iunie curent organizează cea de a XIX-a ediție a Târgului on-line al locurilor de muncă. Acțiunea are scopul de a promova locurile de muncă vacante din întreaga țară. Astfel, ANOFM oferă companiilor posibilități de recrutare pe platforma electronică, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de lucru, inclusiv celor reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării on-line și în timp real la posturile de muncă disponibile în Republica Moldova.

ANOFM a comunicat că platforma târgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat până în prezent peste 50 500 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Republica Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția ș.a.

Târgul se va desfășura în perioada 07-17 iunie, pe platforma: www.e-angajare.md.

foto: Reginald chan

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!