ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Absolvenții Universității de Medicină și Farmacie au depus jurământul lui Hippocrates

14:10 | 11.06.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 11 iun. /MOLDPRES/. 990 de absolvenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” au depus astăzi jurământul lui Hippocrates, transmite MOLDPRES.

Evenimentul a avut loc pe stadionul Zimbru din Chișinău, unde au fost prezenți cei 990 de absolvenți. Dintre aceștia, 550 sunt din Republica Moldova, iar 440 sunt din diferite țări ale lumii. Cei mai mulți absolvenți - 736  - au finalizat programul de studii în medicină, 146 au terminat Facultatea de stomatologie, 71 sunt specialiști în farmacie, 28 în medicină preventivă, iar nouă în optometrie.

La eveniment au participat reprezentanții administrației USMF „Nicolae Testemițanu”, decani, prodecani, șefi de catedre și alte subdiviziuni universitare, profesori, studenți și părinți.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!