ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a aprobat Programul naţional “Moldova-30”

16:41 | 16.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 16 iun. /MOLDPRES/. Cabinetul demisionar de miniştri a aprobat la şedinţa de astăzi Programul național de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova, cu genericul „Moldova-30”, transmite MOLDPRES.  

Potrivit Guvernului, autoritățile administrației publice centrale responsabile de realizarea acțiunilor din cadrul Programului național de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova „Moldova-30” vor asigura finanțarea acțiunilor din contul şi în limitele bugetelor aprobate.

Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării, în calitate de organizator al manifestărilor festive dedicate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova, va efectua achizițiile publice în conformitate cu prevederile legislaţiei.

De asemenea, Executivul a recomandat autorităților administrației publice locale să contribuie la asigurarea realizării acțiunilor incluse în Programul nominalizat şi să elaboreze programe proprii de acțiuni consacrate sărbătoririi a 30 de ani de la proclamarea independenței Republicii Moldova.

Prezenta hotărâre intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

foto: youth.md 

img21004266

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!