ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 21 noiembrie vor avea loc alegeri locale noi în șapte localități

15:52 | 17.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 17 iun. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a stabilit, în cadrul ședinței de astăzi, desfășurarea pe 21 noiembrie curent a alegerilor locale noi pentru funcția de primar în șapte localități, transmite MOLDPRES.

Astfel, alegeri locale vor avea loc în comuna Ucrainca, raionul Căușeni, comuna Hârtop, raionul Cimișlia, orașul Cupcini, raionul Edineț, comunele Ișcălău și Pârlița din raionul Fălești, comuna Camenca, raionul Glodeni și comuna Negurenii Vechi, raionul Ungheni.

În comuna Hârtop, raionul Cimișlia, vacanța funcției a survenit în legătură cu demisia primarului, iar în celelalte șase localități – ca urmare a decesului aleșilor locali.

img21004304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!