ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiscul a lansat concursul „Impozitele prin ochii copiilor”

15:10 | 22.06.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. „Impozitele prin ochii copiilor” este genericul unui concurs de desene, lansat astăzi de către Serviciul Fiscal de Stat (SFS). În cadrul acestuia sunt invitați să participe copiii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani, transmite MOLDPRES.

“Dacă ai vârsta menționată mai sus și îți place să desenezi, așteptăm fotografia desenului tău până la data de 28 iunie curent, pe adresa electronică: [email protected], cu subiectul „Impozitele prin ochii copiilor”. Fotografia expediată trebuie să fie însoțită de o scurtă descriere, precum și numele/prenumele autorului desenului”, indică SFS.

Ulterior, fotografiile recepționate vor fi publicate pe pagina de Facebook și vor fi apreciate prin numărul de like-uri. Desenul cu cele mai multe like-uri va fi premiat de către Serviciul Fiscal de Stat.

Concursul are loc în contextul marcării, la data de 1 iulie curent, a 31 ani de activitate a Serviciului Fiscal de Stat, precum și al sărbătorii profesionale – Ziua funcționarului fiscal.

foto: SFS

img21004427

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!