ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ștefan Ţîbuleac este noul șef al Serviciului Consiliului Suprem de Securitate

09:36 | 25.06.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 25 iun. /MOLDPRES/. Monitorul Oficial de vineri, 25 iunie, a publicat decretul șefului statului privind numirea lui Ștefan Țîbuleac în funcția de șef al Serviciului Consiliului Suprem de Securitate al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

"Domnul Ștefan Țîbuleac  se numește în funcția de șef al Serviciului Consiliului Suprem de Securitate al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, începând cu data de 14 iunie 2021”, indică documentul.

În aceeași ediție a Monitorului Oficial este publicat şi decretul, conform căruia, lui Ștefan Ţîbuleac „i se conferă, din data numirii în funcție, gradul de calificare al funcționarului public – consilier de stat de clasa a III-a”.

Ștefan Țîbuleac a studiat la Institutul de Relații Internaționale din Moldova și deține o diplomă de la Panteon University of Political Sciences.

Sursă: monitorul.gov.md

img21004520

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!