ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului s-a vaccinat cu cea de-a două doză de vaccin

16:18 | 03.07.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a vaccinat în această dimineață cu cea de-a doua doză de vaccin AstraZeneca, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„Am mers la rapel cu inima deschisă și cu convingerea că fac încă un pas spre normalitate și siguranță. Deja s-a demonstrat: vaccinul scade rata de îmbolnăvire, de spitalizare și de mortalitate”, a spus Maia Sandu.

În ultima jumătate de an, șefa statului împreună cu colegii de la Președinție au făcut eforturi mari pentru a asigura țara cu vaccin. „Astăzi, vaccinul este la îndemâna tuturor - de mai multe tipuri, de la diverși producători, trebuie doar să alegeți și să acționați. Pandemia încă nu a fost învinsă, iar noile tulpini fac ravagii chiar lângă noi. Și îndemnul meu rămâne același: vaccinați-vă. Sănătatea are prioritate”, a menționat președintele Maia Sandu.

foto: presedintie.md

img21004759

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!