ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău va organiza pe 17 iulie a doua vaccinare cu serul Sputnik

11:13 | 12.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 12 iul. /MOLDPRES/. PrimăriaChișinău va organiza sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii, rapelul cu vaccinul Sputnik, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale că a doua imunizare cu serul Sputnik, pentru cei circa 4 000 de locuitori ai municipiului Chișinău care s-au vaccinat la Maratonul desfășurat pe data de 26 iunie, va avea loc sâmbătă, 17 iulie, în aceeași locație.

Edilul a adăugat că primăria dispune de suficiente doze de vaccin anticoronavirus și că dorește să imunizeze în proporție de 80 la sută cadrele didactice care activează în instituțiile municipale de învățământ.

La Maratonul de vaccinare organizat de primărie pe data de 26 iunie au fost imunizați circa 4 000 de chișinăuieni.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!