ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Beneficiarii tuturor prestațiilor sociale se pot programa online pentru vizite la CTAS

16:53 | 15.07.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 iul. /MOLDPRES/. Beneficiarii tuturor prestațiilor sociale pot să-şi programeze în continuare în regim online vizita la Casa Teritorială de Asigurări Sociale /CTAS/, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al CNAS, programările se pot face accesând bannerul "Programare online la CTAS" de pe pagina oficială www.cnas.md. Pentru programarea online trebuie să selectați oficiul CTAS conform vizei de domiciliu, tipul serviciului, data nașterii, IDNP-ul, numele, prenumele, precum data şi ora programării.

În zilele de luni, marți şi miercuri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de pensii, alocaţii, compensaţii şi ajutoare. Joi şi vineri sunt deserviți solicitanții/beneficiarii de indemnizații adresate familiilor cu copii, indemnizații de maternitate și indemnizații paternale.

Zilnic, de luni până vineri se pot adresa solicitanții/beneficiarii de ajutoare de deces şi bilete de tratament balneosanatorial, precum și persoanele fizice și juridice plătitori de contribuții la bugetul asigurărilor sociale de stat, inclusiv pentru eliberarea certificatelor.

foto: CNAS

img21005113

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!