ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două echipe din Republica Moldova s-au calificat în turul doi preliminar al Europa Conference League

09:50 | 16.07.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 16 iul. /MOLDPRES/. Echipele Milsami Orhei și Petrocub Hâncești s-au calificat în turul doi preliminar al competiției de fotbal Europa Conference League, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a comunicat că formația Milsami a învins, ieri seară, în deplasare, pe stadionul Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo, cu 1-0 campioana Bosniei și Herțegovinei, FK Sarajevo. În tur, s-a înregistrat remiză, 0-0. Golul calificator a fost marcat de Radu Gânsari în minutul 19.  În următoarea etapă a competiției Milsami va juca cu echipa Elfsborg din Suedia. Primul meci va avea loc pe 22 iulie, în Suedia, iar returul – acasă, pe 29 iulie.

În același timp,  tot ieri seară, Petrocub Hâncești a învins, pe stadionul Zimbru din Chișinău, campioana Macedoniei de Nord, Sileks Kratovo, cu 1-0. Meciul jucat anterior la Skopje s-a încheiat nedecis, 1-1. Astfel, cu scorul general 2-1 Petrocub Hâncești  s-a calificat în turul doi preliminar al Europa Conference League. În această etapă a competiției, formația din Hâncești va juca cu echipa Sivasspor din Turcia. Prima partidă se va desfășura acasă pe 22 iulie, iar returul - în Turcia, pe 29 iulie.

foto: FMF

img21005128

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!